01 Mart 2007

Haberler & Duyurular

Yeni Moradon geliyor! - 25 Temmuz 2007

Merhaba Knight Online oyuncuları,

Yeni Moradon bir efsane değil! Yeni yaratıklar, eşyalar, bölgeler, görevler ve etkinlikler ile birlikte yakın gelecekte hizmetinizde olacak. Bu muhteşem eklentinin yayımlanma tarihine yaklaşırken gelişmeleri takip etmek ve yeni içerikler hakkında bilgi edinmek için websitemizi ziyaret etmeye devam edin.

-Knight Online Ekibi


Türkçe Müşteri Hizmetleri - 05 Haziran 2007

K2 Network, Knight Online oyuncularımıza, Türkçe Müşteri Destek Departmanı'nı sunmaktan gurur duyar!

Knight Online’ın Türkiye’de elde ettiği büyük başarıdan dolayı, 5 Haziran tarihinden itibaren, Knight Online oyuncularımıza Türkçe müşteri destek hizmeti sunmaya başlayacağız. Türkçe destek hizmeti, yalnızca hesaplarında aktif Gold Premium üyeliği olan oyuncularımıza sunulacaktır. Aktif Gold Premium üyesi olmayan oyuncularımız, İngilizce destek almaya devam edeceklerdir. K2 Network olarak sizlere, mümkün olan en iyi müşteri destek hizmetini sunmayı amaçlamaktayız. Türkçe destek hizmeti, müşterilerimize sunmakta olduğumuz desteğin kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak için planladığımız bir çok yenilikten bir tanesidir. Bizi destekleyen tüm oyuncularımıza, Knight Online oynadığınız için teşekkürlerimizi iletiriz.

-Knight Online Ekibi


Level dergisi 500 Knight Cash veriyor! - 01 Mayıs 2007

Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi Level, Mayıs 2007 sayısını alan Knight Online fanatiklerine 500 Knight Cash hediye ediyor. Dergi ile birlikte elde edilen kuponların kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayın.


Malezya sunucusu kapanıyor! - 25 Nisan 2007

Resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre Knight Online'ın Malezya sunucusu (MYKO) 30 Haziran 2007 tarihi itibarıyla kepenklerini indiriyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.


Oyun yapımcısından mektup - 12 Nisan 2007

Değerli Knight Online oyuncuları,

Öncelikle, geçtiğimiz haftalar içerisinde yaşanan sunucu stabilitesi ve bağlantı problemleri nedeniyle kişisel olarak özür dilemek istiyorum. Bir oyuncu olarak, istediğiniz zaman oyuna girememenin veya savaşın tam ortasındayken bağlantının kesilmesinin ne kadar sinir bozucu olduğunu gayet iyi anlıyorum. Bu durum (inanın bana, bütün ekibimin bu konuda sinirleri bozuldu) nedeniyle sizlere bir açıklama yapmam gerektiğini hissettim:

Hepimizin bildiği gibi Knight Online geçtiğimiz yıl içerisinde oldukça popülerdi, fakat kısa bir süredir Knight Online'ın oyuncu sayısı tüm dünyada birdenbire yükseldi ve yeni katılımcılar ile rekor sayılara ulaştı. İtiraf etmek gerekirse bu ani büyüme bizim için büyük bir mücadeleyi de beraberinde getirdi, her gün yüzlerce oyuncuya yardım edebilmek için gayret gösterdik. Ancak bu yükseliş ile birlikte çalışanlarımızın da sayısını artırdık, sistemlerimizin donanımını geliştirdik ve gece gündüz çalışarak sizlere destek ve istikrar sağlayabilmek için uğraştık.

Biliyorum, daha önce de bazı şeylerin geliştiğine dair yazılar okudunuz; ama inanın bana her şey kısa bir süre içerisinde gerçekten daha iyi olacak. Buna daha kısa süren sunucu bakımları, daha kolay bağlantı da dahil. Ayrıca GM'ler yeni ve eğlenceli etkinlikler düzenleyecek, yeni yamalar ile hile programlarının önü kapanacak ve sizlere keşfedilmeyi bekleyen yeni içerikler sağlayacağız.

Knight Online büyümeye devam ediyor, ve bu büyüme ile birlikte bilin ki önümüzdeki yıllarda geniş ve dinamik bir oyuncu topluluğuna sahip olacaksınız.

Sabrınız için hepinize teşekkürler; hepinizi tekrar oyunda görmek dileğiyle,

Theodoric
Knight Online Yapımcısı


Yeni yama (1474) - 29 Mart 2007

  • Vista uyumluluğu eklendi.
  • Moradon'un görüntüsü değişti.
  • Oyuncuların, karakterlerinin seviyesinden 14 veya daha düşük seviyeli yaratıkları öldürdüklerinde tecrübe puanı ve altın kazanmamalarını sağlayacak ayarlamalar yapıldı.
  • Görevler ile ilgili diyaloglarda çeşitli düzenlemeler yapıldı.
  • Rebirth eşyaların ismi Reverse olarak değiştirildi.


Ronark geldi! - 06 Mart 2007

Merhabalar Knight Online oyuncuları!

11. Dünya, Ronark sonunda açıldı! Bu nasıl gerçekleşti? Carnac'ın yeni bir tanrısı olduğu doğru mu? Öğrenmek için tıklayın!

Yeni maceralarınızda başarılar, Knight Online'ı seçtiğiniz için teşekkürler!

-Knight Online Ekibi


Haksız National Point kazancı - 06 Mart 2007

Değerli Knight Online oyuncuları,

Colony Zone'da, savaşlarda veya istilalar sırasında oyun hatalarını suistimal ederek National Point kazanan oyuncuların hesapları 30 gün süresince yasaklanacak ve National Point'leri 100'e düşürülecektir. Oyunu kurallarına göre oynayan herkese teşekkür ederiz.

-Knight Online Ekibi


Asılsız söylentiler hakkında önemli açıklama - 02 Mart 2007

Son zamanlarda Knight Online ve K2 Network üzerine çıkarılan dedikodular gittikçe artmış bulunuyor. Bu tarz iftiraları atan kişilerin amaçlarının bize ve siz değerli oyuncularımıza kasıtlı şekilde zarar vermek olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz.

K2 Network olarak Knight Online isimli oyunumuzu bundan sonra da sizlere en iyi şekilde sunabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Lütfen resmi websitemizde veya forumlarımızda benden duymadığınız sürece hiçbir habere inanmayınız.

Saygılarımla,

-Perastis


Güncelleştirmeler geliyor! - 26 Şubat 2007

Değerli Knight Online oyuncuları,

Knight Online, yakında heyecan verici gelişmelere sahne olacak!

Yeni bir dünya geliyor! Ronark dünyası çok yakında keşfedilmeye hazır olacak. Ayrıca Power-Up Store da kısa süre sonra yenilenecek; gelişmeler için gözlerinizi açık tutun!

Knight Online'a yeni içerik eklemeye ve tüm oyuncularımızın oyun tecrübesini geliştirmeye yönelik değişiklikler yapmaya devam edeceğiz. Internet sitemizi ziyaret ederek bu değişiklikler hakkındaki gelecek haberleri takip edebilirsiniz. Knight Online'a desteğiniz için teşekkürler!

-Knight Online Ekibi


Bağlantı Problemleri - 24 Şubat 2007

Değerli Knight Online oyuncuları,

Şu sıralar, oyuncuların sunuculara bağlanmasını zorlaştıran bir takım teknik problemler yaşıyoruz. Knight Online Teknik Ekibi, bu problemleri en kısa zamanda çözmek için özenle çalışmaktadır. Tüm oyunculardan bu rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz.

Ve her zamanki gibi, Knight Online'a desteğiniz için teşekkürler!

-Knight Online Ekibi


Yeni Sunucu Yaması - 23 Şubat 2007

Değerli Knight Online oyuncuları,

Türkiye saatiyle 02:00'de tüm sunucular yeni bir yama için bakıma alınacaktır. Eğer teknik bir aksaklık yaşanmazsa, bu güncellemenin en fazla iki saat sürmesi beklenmektedir. Bakım sürecindeki anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yeni sunucu yaması aşağıdaki özellikleri içermektedir:
  • Oyuncular tek seferde en fazla 10 adet scroll satın alabilecekler.
  • Satış fiyatı 100.000 altından pahalı olan (vergiler hariç) biriktirilebilir eşyalar için 400'lük bir limit belirlenmiştir. Karakterler bir eşyadan Inn'de 200 ve üzerlerinde 200 olmak üzere toplam 400 adetten fazlasını taşıyamazlar. Bu limiti aşan karakterlerin, limiti aşan eşyalarını silmedikleri sürece başka oyuncularla değiş-tokuş yapmalarına izin verilmeyecektir.
  • Karakterler oyuna girişleri başına 31 upgrade'den fazlasını yapamazlar. İleriki yamalarla upgrade limiti, 24 saat başına 31 upgrade olarak değiştirilecektir.
-Knight Online Ekibi
Knight Online Rehberi'nin yorumu: Anlaşılan K2 Network, dupe olaylarını azaltmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Biriktirilebilir (stackable) eşyalara eklenen limit gayet mantıklı olsa da; upgrade limiti, özellikle düşük seviyeli +8 eşya elde etmek isteyen oyuncuları zor durumda bırakacaktır.

Yeni Savaş Takvimi - 19 Şubat 2007

Merhaba Knight Online oyuncuları,

Lunar ve Dark Lunar Savaşları'nın zamanları, 24 Şubat'tan itabaren geçerli olmak üzere çakışmaları önlemek amacıyla değiştirilecektir. Yeni savaş takvimi şu şekildedir:

Lunar War
  • Ares: Pazartesi, Cumartesi
  • Diez: Çarşamba, Cumartesi
  • Xigenon: Perşembe, Cumartesi
  • Beramus: Pazartesi, Cumartesi
  • Cypher: Çarşamba, Cumartesi
  • Olympia: Perşembe, Cumartesi
  • Edana: Pazartesi, Cumartesi
  • Manes: Çarşamba, Cumartesi
  • Pathos: Perşembe, Cumartesi
  • Logos: Pazartesi, Cumartesi
Tüm Lunar Savaşları, Türkiye saatiyle 13:00, 19:00 ve 04:00'te başlayacaktır.

Dark Lunar War
  • Ares: Çarşamba, Pazar
  • Diez: Perşembe, Pazar
  • Xigenon: Pazartesi, Pazar
  • Beramus: Çarşamba, Pazar
  • Cypher: Perşembe, Pazar
  • Olympia: Pazartesi, Pazar
  • Edana: Çarşamba, Pazar
  • Manes: Perşembe, Pazar
  • Pathos: Pazartesi, Pazar
  • Logos: Çarşamba, Pazar
Tüm Dark Lunar Savaşları, Türkiye saatiyle 13:00, 19:00 ve 04:00'te başlayacaktır.

Savaş meydanlarında görüşmek üzere, Knight Online'ı seçtiğiniz için teşekkürler!

-Knight Online Ekibi


Yeni Yama Yayımlandı! (1472) - 13 Şubat 2007

Yeni yama, aşağıdaki özellikleri içermektedir:
  • Sevgililer Günü Etkinlikleri! ("Love is Sweet" & "A Picture is Worth A Thousand Words") Ayrıntılı bilgi için tıklayın!
  • "Gelin" ve "Güvey" dönüşüm parşömenleri, Sevgililer Günü Etkinlikleri boyunca Sundries'den satın alınabilir!
  • Forgotten Temple tekrar açıldı! Ayrıntılı bilgi için tıklayın!
  • Noah Jackpot etkinliği geri döndü! Oyuncular, öldürdükleri yaratıklardan normalde kazandıkları altının iki katını kazanabilirler.
  • Caitharos arenasındaki Nation Point transferleri engellendi.
  • Monster Suppression görevleri tekrar açıldı!
Umuyoruz ki tüm bu eklentilerden memnun kalırsınız, Knight Online'ı seçtiğiniz için teşekkürler!

-Knight Online Ekibi


Bi-frost Eşyaları Oyundan Silindi - 06 Şubat 2007

Değerli Knight Online oyuncuları,

Bi-frost eşyaları ile ilgili yasadışı aktiviteler nedeniyle, oyundaki tüm Bi-frost eşyaları silinmiştir. Müşteri Hizmetleri bölümümüz bu eşyaların iadesini gerçekleştiremeyeceği için bu konuda başvuruda bulunmamanızı rica ediyoruz. Bu kararın tüm oyuncularımıza daha adil bir oyun sunabilmek için alındığını hatırlatır, anlayışınız için teşekkür ederiz.

-Knight Online Ekibi
Knight Online Rehberi'nin yorumu: K2 Network'ün son zamanlarda aldığı en zor karar bu olsa gerek. Resmi sitede Tanoruk tarafından yapılan açıklamanın bir bölümü şu şekilde:

"Bi-frost eşyaları, Knight Online'da elde edilmeleri en zor ve de en değerli eşyalar olmaları adına tasarlandılar. Gerek Bi-frost fragment'larını düşürme, gerekse Chaotic Generator'dan özel unique eşyaları (Foverin, Shio Tears, Syphoric gibi...) elde etme ihtimali gayet düşük. Fakat fragment'lar ile yapılan yasadışı aktiviteler yüzünden bu özel eşyalar ne yazık ki değerlerini kaybettiler.

Oyundan silinen Bi-frost eşyaları toplamda 100.000'den fazlaydı. Her sunucuda pek çok oyuncuda bir karakter üzerinde 20'den fazla Bi-frost eşyası bulundu. Hatta bazı oyuncularda bu sayı 100'ün bile üzerindeydi."

Bi-frost eşyalarının durumu gerçekten de çığırından çıkmıştı, ama alınan bu karar ile birlikte her zamanki gibi kurunun yanında yaş da yandı.

Kaynaklar:

2 yorum:

baranleon1 dedi ki...

selam alkm arkadaşlar ben pre üyeliği aldım sanırım kredi kartım desteklenmediği için hesap onaylanmadı ama para extremden kesildi bana istanbuldaki knight online müşteri hizmetlerinin tel veya benzer ulaşabileceğim bir adres verirseniz çok sevinirim sonuçta parayı ver ama oyunu oynayamama olayı var ortada lütfen yardım msn adresim baran1.1983@hotmail.com email ve ya ne olursa destek olacaklara şimdide teşekürler

Adsız dedi ki...

Merhaba K2 Network oyuncuları sizlere bir şey sorucam? Acaba knight online oyuncuların sayısı kaç cevap bekliyorum arkadaslar